person_outline
search

Членство

За да станете член на BMW Клуб България трябва да отговаряте на следните изисквания:

  • Навършени 18 години.
  • Синьо-бял пламък в очите.
  • регистрация във форума на клуба www.bmwpower-bg.net/forums 
  • Желание да дадете своя принос за развитието на баварската общност в България.

Първите три изисквания са формалност, последното е това върху което се гради този клуб!

Членството в BMW Клуб България доказва Вашия ентусиазъм към марката и каузата на нашия клуб! Лесно е всеки да влиза в този сайт или да посещава сбирки и събори, но причината да имате тази възможност се дължи именно на членовете на клуба, които с общи усилия накараха всеки притежател на клубна членска карта да се чувства горд, да се чувства част от нещо значимо!

Съществуват две нива на членство в BMW Клуб България – първо и второ, между които може да има двупосочно движение. Членовете от първо ниво заплащат членски внос в размер на 60 лв., за второ ниво - 80 лв.

Второ ниво - член на Сдружение "БМВ Клуб България"

Всеки, който е бил активен член първо ниво поне една година и има време, желание и възможност активно да допринася за развитието на клуба, може да кандидатства за второто ниво на членство. Молбата за приемане трябва да бъде в писмен вид. Молбата се разглежда първо между останалите членове второ ниво. След одобрение се внася за гласуване на Общото събрание на членовете на сдружението. Присъствието при гласуване на вашата молба е задължително. Членският внос за това ниво е 80 (осемдесет) лева на година.

Всеки член получава членска карта, с която ползва следните преференции:
- Отстъпки в редица магазини за авточасти и аксесоари, отстъпки при посещение на различни сервизи и други търговски обекти.
- Предимства и по-ниски такси при участия в мероприятия, организирани от BMW Клуб България.
- Право на участие в специални мероприятия, организирани само за членовете на клуба.
- Покани за участие в международни срещи, организирани от BMW клубовете в Европа.
- Намаления в цените на артикули и издания, разпространявани от BMW Клуб Европа.

За да кандидатствате за членство трябва да преминете през следните етапи:
- Да се запознаете с устава.
- Да попълните online молба за членство.
- След постъпване на молбата, Вашата кандидатура ще бъде разгледана и гласувана. Приема на нови членове се провежда в края на всеки месец.

ВАЖНО!
Молим всички, които попълват онлайн молба за членство  http://bmwpower-bg.net/members/create в графата "Username (форум) *" да запишат потребителското име с което са регистрирани във форума . Ако нямате регистрация НЕ ПИШЕТЕ ДРУГИ ИЛИ НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ ПОТРЕБИТЕЛСКИ ИМЕНА. По-добре напишете "нямам регистрация" . Молбата ви няма да бъде приета с несъществуващо потребителско име в системата на форума.

Оставете коментар